• Vetélés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves dr  nekem volt 2 abortuszom asztán 14 héten egy vetélésem az orvos azt monta az abortusz véget volt most pedig egy honapja 25 hetesen csázáral megszulte levált a lepényem a baba 10 napigélt és az lene a kérdésem mitjavasol medig kelvárjak és hogy van e eséjem hogy kihordjak egyegéséges babát azt monták császárnál 1évet kel várni és mivan ha nemvárom meg?  KŐSZŐNŐM A VÁLASZÁT ELŐRE.

        WEBBeteg szakértő válasza a vetélés témában

        Kedves Hölgyem!


        Én legalább 6-8 hónapot javaslok, de az egy év is jó lenne. A szervezetének idő kell ahhoz, hogy regenerálódjon, szedjen vitamint, sportoljon, lelkileg is készüljön fel egy újabb terhességre. Most még korai lenne, így is fokozottabb figyelmet fog igényelni az előzmények miatt. A vetélés egyáltalán nem biztos, hogy az abortusok miatt volt, így lehet, hogy néhány ellenőrző vizsgálat sem ártana.
        Pihenjen sokat, és bízzon benne, hogy legközelebb minden rendben lesz.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-25 11:41:04; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 12:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: