• Terhesseg

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur/No

        Nemreg voltam orsovenyferdules miatt mutve,es a mutet utan alig 1 hetre terhes maradtam,habar ekkor meg antibiotikummak kezeltem magam(Ampicilin).Lehet-e ennek karos hatasa a magzatra tekintve?A masik pedig hogy gyakran felfazom...Hasznalhatok barmifele gyogyszert ez ellen?

        Elore is koszonom

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!


        Ha károsodás alakult volna ki az embiróban, akkor nem valószínű, hogy megmaradt volna, ugyanis az első hetekben sokkal érzékenyebb a szervezet, és nagyobb valószínűséggel következik be vetélés. Genetikai tanácsadásra majd menni kell biztosan, de ne aggódjon.
        A gyakori felfázás nem jó sem terhesen, sem terhesség nélkül. Kezelőorvosával beszélje meg, milyen megelőzést alkalmazzanak, esetleg egy hüvelyváladék tenyésztésre is szükség lenne.
        Addig is igyon sok folyadékot, vörös áfonyalevet is, mert segít megelőzni a húgyúti panaszokat.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-25 10:24:14; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 12:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó