• Aggodalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        EGY 3 HETES BARÁTOKKAL ELTÖLTÖTT KIRÁNDULÁS UTÁN VAGYOK.FEBRUÁR 3.ÁN INDULTUNK,AZNAP ESTE VOLTAM EGYÜTT A PÁROMMAL,AZTÁN Ő OTTHAGYOTT MINKET A 3 HÉT NÉLKÜLE TELT EL. TEGNAP JÖTTEM HAZA ÉS RÁJÖTTEM HOGY TERHES VAGYOK,21 NAPOS,MIVEL CSAK AKKOR VOLTUNK EGYÜTT.EZ A HÁROM HÉT A BARÁTTOKKAL MOST 9 HÓNAP AGGODALMAT JELENT,MERT AZ A KIS CSÖPPSÉG ITT A HASAMBAN ÉLETE ELSŐ 3 HETÉT GYAKORLATILAG ALKOHOLBAN ÚSZVA ÉLTE MEG.EGYÉBKÉNT A HÉTKÖZNAPJAIMNAK NEM RÉSZE AZ ALKOHOL.NEM VAGYOK KÉPES KIVERNI A FEJEMBŐL, HOGY ESETLEG HELYREHOZHATATLAN KÁRT TETTEM. KÉREM VÁLASZOLJON,MERT NAGYON AGGÓDOM.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!

        Keressen fel egy Genetikai Tanácsadót, ahol pontosan elmondják Önnek miért van, ill. nincs semmi probléma!

        Üdvözlettel: Dr. Bencsik András



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-27 09:02:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 12:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó