• Vesemelegítés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!

        A segítségét szeretném kérni!21 hetes kismama vagyok és nagyon fel vagyok fázva ill.a vesém is nagyon sokat görcsöl!Az lenne a kérdésem hogy használhatok e elektromos vese melegítő párnát?Válaszát előre is köszönöm!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, vesemelegítő témában

        Kedves Kérdező!

        Valószínű igen, gondot nem okozhat, ha a leírásban nincs tiltás, használhat, ha előzőleg urológust felkeresett, legtöbb esetben antibiotikum kell,anélkül különben súlyos következmények lehetnek.


        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor


        Tisztelt Olvasónk!

        Az ön által említett panaszokkal javaslom, forduljon urológushoz, aki vese ultrahang és vizelet labor vizsgálatot végez. Az elektromos párna használata nem előnyös, különösen akut gyulladás esetén.


        Üdvözlettel:

         Dr. Kocsis István


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-24 10:34:13; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 10:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: