• Terhességi problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Köszönöm az elózó választ. Most ismét kérdéseim van. A 9.heti UH vizsgálat szerint az embrió csupán 7,4 mm. Ez nagy baj? Mit tehetek? Káros szenvedélyem nincs, a párom is én is magasak vagyunk, bár én is kisebb voltam az átlagnál születéskor.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!


        Utolsó meses alapján a terheségi hét nem pontos. a korai UH a biztos(mert a menses utáni 2 hét múlva jelentkező "találati" peteérés időpontja 1 hét előre -hátra lehet.


        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-24 10:43:15; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 09:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó