• Terhességi teszt halvány

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1 kérdésem:késett több mint 1 hetet a mensim de megjött és előtte csináltam egy tesztet az egyik csík elég halvány lett.Lehetséges hogy terhes vagyok?

        2.kérdésem:a terhesség alatt belém élvezhet a párom?

        3.kérdés:a terhessség alatt kötelező elmenni a fogorvoshoz?

        Köszönöm a válaszát!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!


        1. Nem értem sajnos. az egyik csík halvány, na de a másik? Ha 2 csík van, nem számít, hogy az egyik halvány, akkor lehet terhes. Mivel vérzés is volt, vetélés is lehetett sajnos.
        2. Terhesség alatt nem szükséges védekezni, hiszen már terhes.
        3. Terhesség alatt a fogak állapota sokat tud romlani, ezért mindenképpen javasolt a fogorvosi vizsgálat.

        Forduljon nőgyógyászhoz, hogy pontosan kiderüljön, terhes-e?


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-20 16:07:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 14:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: