• Lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Kérdésem elég furcsa lehet, de muszály megkérdeznem. Fogamzásgátlót szedek /Mercilont/ a következő tünetek már 2 ,5 hónapja állnak fennt menstruációm  megjött, de egy kicsit gyengébben, mint szokott. Érzékeny a mellem, nagyobb is lett egy picit, nem vagyok ájulós fajta, de már egyszer el is ájultam, elég sűrűn van hányingerem, az alhasam néha feszül és az is nagyobb a férjem szerint is oolyan mintha fel lennék fújva, pedig nem puffadok, szédülni is szoktam. Szedek még a fogamzásgátló mellett: Cipralexet, Pentasat, Parietet és Motiliumot illetve néha bekapok egy Qualerint, illetve 3 hónapja ittam Neo Citrant. Tehát fogamzásgátló mellett terhességi tüneteim vannak. Ön szerint lehetek terhes vagy mitől lehet ez. Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: Ani

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!


        A legegyszerűbb az lenne, ha csinálna egy tesztet, utána megnyugodhat. A terhesség esélye kicsi.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-20 15:54:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 14:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: