• Császármetszés után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

        Egy hónappal ezelőtt a 36. héten meghalt a kisbabám (a nyakára tekeredett a kzs.), császármetszésem volt, mivel a méhem nem normális alakú (uterus bicornis; a rudimenter szarvat kimetszették évekkel ezelőtt).Minél előbb szeretnénk egy másik babát...

        Ön szerint mennyi idő múlva eshetek teherbe? Milyen veszélyeket jelent egy korán vállalt terhesség? Mikor következhet be hegszétválás?
        Válaszát előre is nagyon köszönöm!

        24 éves "anyuka"

        WEBBeteg szakértő válasza a császármetszés témában


        Kedves 24 éves!


        Én nem voltam ott a műtétnél, tehát inkább azt az orvost kérdezném meg, hogy mikor eshet megint teherbe aki operálta magát. Sajnálom hogy így alakult magának, de ettől függetlenül nem szabad elkeseredni, mert biztosan lehet még akár 100 gyermek is. Általában egy 4-6 hónapot szoktak javasolni. ennyi azért általában kelleni szokott, de mondom kérdezze meg.


        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László




        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-21 23:05:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 06:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: