• Valaszlevel - Dr. Farkas Ágnes

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Farkas Ágnes,

        Koszonom javaslatat! En is gondoltam mar Dr, Zsiraira, sok jot olvastam rola a Forumokon. Eddig nem kaptam valaszt a levelemre tole, de majd felkeresem a maganrendelesen.

        Udvozlettel: mia

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Mia!


        Én is éppen választ várok egy kérdésemre amiben a segítségét kértem, mindig sokat segít a válaszaival, 1-2 napon belül biztosan Ön is választ fog kapni. Ha lehetősége van rá, keresse meg Őt személyesen. Egy dologra gondoltam még ma. Van egy pozitív tesztje, és azóta barnázása. Szerintem csináljon még egy tesztet, ami friss lesz, és azzal tud ismét orvoshoz fordulni.
        Minden jót kívánok, ha újabb kérdése van, keressen fel minket bátran.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-17 22:11:19; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 15:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: