• Gyógyszer?!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő! Velünk minden rendeben, lassan nővőgetünk, fejlődünk.:)Még mindig sokszor vagyok reggel rsszul, de ez természetes, nagyon enm kívánok semmit enni mindentől kavarog a gyomrom... De már nem sokáig (elméletileg) A kérdésem csupán annyi, hogy egy kicsit megfáztam, és érzem hogy kapar a torkom...., mi az amit beszedhetek van e valami természetes lehetőség? Esetleg szopogatos fertötlenitős tablettát (strepsist) szedhetek-e? A védőnő és az orvos véleménye alapján, Gravidát, magne b6-ot szedek, valamint szükség esetén rennie-t ha már nagyon fájna a hasam. Mi a véleménye? Köszönöm.Ilona

        WEBBeteg szakértő válasza a megfázás témában

        Kedves Ilona!


        Örömmel hallom, hogy jól vannak! :)
        Egy kis megfázásra inkább a mézes teát (akár kamillás teát) ajánlanám első körben, minden mennyiségben, higgye el, egy vírusos betegségre egyébként sincs ennél jobb. Ha egyéb panaszok jelentkeznek, mint fejfájás, rosszullét, egy-egy fájdalomcsillapítót is bevehet nyugodtan, láz esetén, vagy makacs panaszokkal viszont érdemes elmenni a háziorvoshoz, hogy ellenőrizzék nem-e bakteriális fertőzés áll a háttérben, mert akkor antibiotikum is kellhet. És pihenjen sokat, hogy ne minél hamarabb meggyógyuljon!
        Mielőbbi javulást!


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-17 11:02:00; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 14:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: