• Mi lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

         

        Férjemmel a fiunknak kistestvért tervezünk. Most viszont van pár kérdésem. Szombaton kellett volna, hogymegjöjjön, de előtte már egy ideje feszítettek a petefészkeim és néha fájtak is. Mivel fiamnál is ez volt a jel, csináltam egy tesztet. Két csík volt rajta, de a második szinte láthatatlan volt, nagyon halvány. Igaz este csináltam. Aztán másnap barna váladék jelent meg, de csak pár csepp. Azt hittem, hogy a mensesem, de nem, mert azóta sem történt semmi, pedig nekem az első két napom a legerősebb.

        A segítségét szeretném kérni, hogy mi a teendő ebben az esetben? Meddig várjak és mivel?

         

        Köszönöm válaszát előre is!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!


        A halvány csík is bizony csík. Ilyenkor érdemes néhány nap múlva megismételni a tesztet, ha lehet akkor a reggeli első vizeletből, hiszen mégis ilyenkor a legnagyobb a terhességet jelző hormon koncentrációja. A barna váladékozás utalhat arra, hogy a beágyazódás megtörtént, de az is lehet, hogy rendellenes menses volt, 2-3 nap múlva fog majd biztosabbat látni.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-16 11:49:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 12:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó