• Kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor!

         

        Azt szeretném meegkérdezni, hogy mennyire pontos a Gabriel terhességi teszt. Az van ráírva hogy a beágyazódás után 3 nappal már kimutatja a terhességet. Nos én az aktus után 6 nappal megcsináltam a tesztet és negatív lett. Mennyi a valószínűsége hogy téved a teszt? Válaszát nagyon köszönöm!

        Eszter

        WEBBeteg szakértő válasza a terhességi teszt témában

        Kedves Eszter!

        Kicsi a valószínűség a tévedésre, de pontosítani lehet, ha mindig a reggeli legelső vizeletből csinálná.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-17 09:51:51; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 12:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: