• Terheség e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jonapot kivánok.megszeretnék kérdezni valamit.A mestruáciot hogyan kell számolni?Onnantol ha megjön,vagy ha elmulik??? a 28napot.Nekem multhonapba 13án jött meg és én ugy számoltam,hogy 14töl a 28 napot és az most 10 volt 28nap.Akkor kellett volna megjönni e.ha jol számoltam.és még nemjött meg,de fehér folyásom az van,föleg akkor látom mikor pisilok.Lehet terheség? De a melleim nem fájnak ugy mint a terheseknek szokott.Tavaly ugyvolt a mestruáciom,hogy 10én megjött és utána valo honapokban is 10én jött meg.Ezért vártam még ma is mert 13van.Meg ha nemjön meg akkor mikor teszteljek???

        WEBBeteg szakértő válasza a fehér folyás, menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!


        A ciklust a menses első napjától kell mindig számolni. A normális ciklusnak nem kell pont 28 naposnak lennie, a 25-35 nap az teljesen jó. Sokaknak pontosan beáll 28 napra a ciklus, vannak, akiknek néhány napos eltérés mindig van, emiatt nem kell aggódnia. A fehér folyás akár egy fertőzés is lehet, ezt érdemes lenne megvizsgáltatnia. Tehát ezek alapján, átlagosan 28-30 naponként van mensese, ha ezután egy hétig sem jön meg, akkor csináljon egy terhességi tesztet, majd forduljon nőgyógyászhoz, és a folyást is ellenőrizni tudják.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-13 21:06:03; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 15:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: