• Köszönöm

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Köszönöm a gyors válaszát. Néhány napja kiderült hogy valóban gyereket várok(unk). Nagyon örülünk neki:) Mindössze annyit szeretnék kérdezni ,hogy a hasam görcsöl mintha menstruációs fájdalmak lennének, csak enyhébbek?! Ez normális?! nagyon félek attól hogy valami baja lesz a picinek a fogamzásgátló miatt. Tudom hogy manapság már ez nem jellemző, de akkor is. Pénteken megyünk ultrahangra remélem minden rendben van. Köszönöm: Ilona

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Ilona!


        Először is engedje meg, hogy gratuláljak a kisbabához!
        A terhesség első heteiben, amikor a várt menses elmarad sok kismama érez enyhe menses-szerű görcsöket, ettől nem kell megijedni. Ha barna váladékozás, vérzés jelentkezik, vagy a görcsök fokozódnak, akkor érdemes felkeresnie kezelőorvosát. Amit addig megtehet, hogy pihenget, nem erőlteti meg magát. Igyon bő folyadékot, és a terhesség alatt végig figyeljen oda, legalább 2-3 liter fogyjon egy nap. Szükség esetén a Magne B6 is segíthet.
        Ha további kérdése van, írjon bátran újra, remélem a jövőben is segítségére leszünk.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-12 20:01:50; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 14:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: