• Terhesség penészes étel

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Orvosok,

        15 hetes terhes vagyok, és olyan aggodalmam van, hogy tegnap ettem egy almáspitét, ami jónak tűnt, bár nem hűtőben tártoltuk.

        Fél nappal azután, hogy én ettem belőle, akartam venni egy másodikat, és észrevettem, hogy kezdte behálózni egy pókhálószerű penész. Amikor én ettem belőle, ez még nem látszott, de félek, hogy valójában már akkor is ott volt, csak én nem vettem észre.

        Mi most a teendőm? Ha én nem leszek rosszul, akkor valószínűleg nincs is baj, vagy attól árthattam a babának?

        Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, penész témában

        Kedves Kérdező!

        Ha penészes volt, akkor bizony az pár óra múlva szép kis hasmenést fog okozni magának. Ha nem volt az akkor semmi baj. Ha 12 órán belül nem jelentkezik semmi hasmenés, akkor nem kell aggódni nem lett beteg. Ennél több baja nem lehet.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-14 00:27:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 13:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: