• Baba mérete!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!

        A kalkulátorok és az utolsó menstruációm alapján 16.hetes terhes vagyok. Az ultrahangos vizsgálat szerint a baba méretei alapján viszont 19-2o.hetes! Korábbi hónapból nem lehetek terhes mivel 5 hosszú hónapot külön,egymástól távol töltöttünk a párommal. Arra szeretnék választ kapni hogy lehet-e fejlődési rendellenesség a nagy méret oka?  Az orvosi vizsgálatok igen szükszavúak,ettöl függetlenül a baba nemét már tudjuk!  Még sem vagyok teljesen nyugodt a baba eggészségével kapcsolatban!    Üdv. Judit

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!

        Valószínű, számolási hiba okozza az eltérést, mert 4 héttel nem lehet nagyobb a babája. Fejlődési rendellenességre nem gondolnék, azt jelezte volna az UH.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-12 13:10:46; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 13:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó