• Terheség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.Doktor Úr!

        18 hetes terhes vagyok, erös vérzéssel vittek a kórházba, ahonnan pár nap múlva          kiengedtek.Majd az ultrahang kimutatta hogy egy jó 2centis placenta leválásom van.Azt szeretném tudni hogy ez mennyire veszélyes rámnézve meg a babára, és hogy ki lehet e hordani a terheséget.

        Köszönettel: Andrea                                                                                         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a placenta, terhesség témában

        Kedves Andrea!

        A terhesség alatt előfordulhat vérömleny a lepény mögött. Bizony erre oda kell figyeli és persze sokat kell pihenni. bizony lehet vetélés a következménye, tehát igenis komolyan kell venni a dolgot. De más teendő nincs. Fogadja meg orvosa tanácsát.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-14 00:37:57; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 12:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: