• Öröm!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr/Nő!Az lenne a kérdésem,hogy nagy örömünkre,2 és fél év próbálkozás után végre pozitív lett a terhességi teszt,ami rendkívül nagy örömmel jár!Mivel ez az első terhességem,így szeretném megtudni,hogy a terhesség elején előfordulhat-e,hogy görcsölget a hasam alja egy kicsit?Igazából,majd csak két hét múlva mehetek nőgyógyászomhoz,mert adigra kaptam időpontot,szeretném megtudni Öntöl,ha január 7-én jött meg az utolsó menzeszem,akkor körülbelül mennyi idős terhes lehetek?Egy kis belső feszültség van a gyomromba ez normális?Válaszukat Előre is Köszönöm:Tisztelettel:Csibe.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Csibe!


        Gratulálok a babához elsőként!
        A korai terhességben enyhe, menses-szerű görcs előfordulhat. Ha erősödnének a panaszok, vagy barnás váladékozás, esetleg vérzés is van, akkor viszont keresse fel kezelőorvosát.
        A terhességet az utolsó menses első napjától számoljuk, mert a fogamzás pontos időpontját nem tudjuk. Így Ön ma 5 hét és 1 napos.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-12 00:58:08; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 12:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó