• Korai terhesseg - aggodalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T Doktor!

        37 eves vagyok, regota probalkozunk elso gyermek remenyeben. Mindkettonk eredmenyei jok, orvosom tanacsara 2 honapja Clostibegyt-et kaptam. Az esedekes menstruacios napon barna folyasom volt, menzesz nem jott meg. Enyhe barnazas folytatodott egeszen 3 napig. A tegnapi es a mai napon pozitivat teszteltem. Ma reggel es delelott egyaltalan nem volt barnazas, enyhen fajt az alhasam, a holyag teltsegehez hasonlo az erzes. Este ismet megjelent a barna folyas, a hasam erosebben faj.

        Van-e okom aggodalomra, forduljak azonnal orvoshoz vagy varjak?

        Ebben az esetben tarthatok vetelestol?

        Kerjek orvosomtol Utrogestan-t a terhesseg hormonalis erositesere?

        Valaszat nagyon koszonom: Oakley Maria

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Mária!


        Nem biztos, hogy baj lenne, hiszen a terhesség beágyazódása alatt minimális barnás váladékozás előfordulhat, és menses-szerű görcsöket is érezhet. Ennek ellenére biztos, ami biztos forduljon kezelőorvosához egy vizsgálatra, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a terhessége rendben van. Ha orvosa szükségesnek látja majd, gyógyszert is felírhat majd.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-09 23:12:39; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 10:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: