• Nőgyógyászati problémám van

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doltor úr/Nő!

        Az lenne a problémám,hogy terhes vagyok 9 hetes.Sajnos volot és még van is egy kis véres/barnás folyásom.Az orvosom szerint a placenta elvált egy kicsit a méhfaltól,kaptam rá gyógyszert.De szeretném más orvostól is megkérdezni,hogy így kihordható e a terhesség,nem veszélyezteti e a babát a továbbiakban?És,hogy később is fennál e a vetélés?Remélem tudnak válaszolni.Előre is köszönöm.Üdv:Zsuzsa

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!


        Ilyen esetekben ágynyugalom javasolt, és UH kontroll is szükséges, ahol a keletkezett kis vérömlenyt ellenőrzik. Amikor felszívódott, akkor lehet lazulni az ágynyugalommal is. Addig nagyon sok pihenés, és szedje a felírt gyógyszereket.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-09 22:31:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 08:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: