• Baba?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr Nő!Január 10 én volt az utolsó mensesem és eddig nem jött meg !Tegnap csináltam egy tesztet ami pozitív lett!!!tegnap óta van szintelen folyásom néha úgy érzem mintha bepisiltem volna!!!ez miértvan Normális ez???Köszönöm válaszát!!!Minden jót!Manó

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Manó!


        Bővebb hüvelyváladék előfordulhat a hormonális változás miatt. Ha panaszt okozna, kellemetlen szaga lenne, akkor ellenőrizni kell, hogy nincs-e valamilyen fertőzés. Fontos elkülöníteni, hogy csak hüvelyváladékról, vagy vizeletről van szó, mert húgyúti fertőzés is előfordulhat, amit szintén kezelni kell. Ha egy betéten megfigyeli a folyadék színét, állagát, szagát, akkor könnyen el tudja különíteni. Menses elmaradása után pedig 1-2 héttel javasolt felkeresni kezelőorvosát is, hogy UH történjen. Gratulálok a babához!



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-13 18:59:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 06:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: