• Lehet még gyerekünk?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Elvagyok keseredve!Fèrjem 33èves.3ève kiderult hogy cukorbeteg. van egy kislànyunk 3 èves.Szeretnènk kistestvèrt de nem èrkezik.Voltunk sperma vizsgàlaton ahol kiderult,hogy igen csokkent a nemzokèpessèg.2-3 millioa spermaszàm.Osszefuggèsben lehet ez a cukorbetegsèggel?van megoldàs?Kèrem segitsen!

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Bár a férje spermavizsgálati lelete nem kedvező, már van gyermekük, vagyis van bizonyíték a férje nemzőképességére. A spermavizsgálat csak az alap, amely alapján az andrológus majd megfelelő stimulációt javasol, illetve, ha az ondókép továbbra sem kedvező, több lehetőség van a megtermékenyítésre. Tehát lehet még gyermekük.


        Üdvözlettel:

         Dr. Kocsis István

        Kedves Hölgyem!


        Ne legyen elkeseredve! Amit javaslok, hogy keressenek fel egy meddőségi szakrendelést, ahol segítenek majd Önöknek. Nőgyógyászaton vannak ezek a szakrendelések, előfordulhat, hogy mesterséges megtermékenyítést fognak javasolni.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-07 14:10:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 02., 14:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: