• Folyás a terhesség alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        A kérdésem az lenne, hogy 1 hete maradt el a mestruációm, csináltam terhességi tesztet és az pozitív lett. Azonban amikor meg kellett volna jönnie a menstruációmnak előtte pár nappal pecsételő barna folyásom volt és ez azóta is tart. (kb. 1 hete). Azóta már nem olyan erős barna, és inkább már csak reggelente. Orvoshoz sajnos még nem mentem, mivel úgy érzem a terhességem még nagyon az elején jár. Szeretném megkérdezni, hogy mi lehet a barna folyás oka??? Nagy bajt jelenthet -e ???? Mikor mehetek el orvoshoz a terhességem megállapítására??? Köszönöm válaszát!!

        WEBBeteg szakértő válasza a terheség témában

        Kedves Hölgyem!


        Terhesség alatt is előfordulhat a várható menses idején barnás pecsételés, ez kis mennyiségű vérzést jelent. Mivel ilyenkor nem tudjuk megmondani, hogy a vérzés honnan származik, érdemes lenne elmenni orvoshoz. Pozitív a terhességi teszt, és a menses elmaradása után 1-2 héttel már látszódhat a terhesség is, ezért javaslom menjen el egy vizsgálatra.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-06 09:44:19; Megválaszolva: 2011. szeptember 02., 13:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: