• Terhesség alatti fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! 2-3 hete egy kis viszketéssel mentem az orvosomhoz, írt fel Betadine kúpot,kérte hogy csináljam végig a kúrát 14db, de sajnoséreztem, h alul valami nem stimmel, kiszáradtam, sűrű, nagyobb mennyiségű folyásom alakult ki és égett is.A 8.kúp után abbahagytam, most hogy visszamentem az orvoshoz közölte gomba és írt fel, Gynasol hüvelykrémet, egy hét a hatóideje...úgy tűnt, hogy hazsnált, most hogy helyrehozzam a hüvelyflórám, elkezdtem egy vény nélkül kapható hüvelykapszulát, ami visszaállítja a hüvelyflórám, mert valószínű tönkre tette a Betadine, a neve Protexin Gynophilus, a patika újságban találtam és azt írták róla, h használható a terhesség alatt is. Az orvosom nem mertem megkérdezni. Ön szerint rosszat tettem, árthatok vele a babámnak? Köszönettel:23 hetes Kismama

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygomba témában

        Kedves Kismama!


        Összetétele alapján nyugodtan alkalmazhatja a készítményt. Több hasonló készítmény is van, receptre is, recept nélkül is, nyugodtan megkérdezheti az orvosát legközelebb, melyikkel a legjobb a tapasztalata, orvosok is szokták ajánlani ezeket a készítményeket.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-05 21:52:21; Megválaszolva: 2011. szeptember 02., 12:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: