• Terhes vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A barátommal nem védekezünk és 2 hete nem jött meg a vérzésem! Nem élvezett belém! De viszont vannak tünetek amik arra utalnak, hogy meg fog jönni! Kisebb görcsök, lapocka fájás és fáj a derekam! Azt szeretném megtudni, hogy vajon terhes vagyok-e?

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!


        Ha erre most tudnék válaszolni, akkor szakmát váltanék. :) A lapocka fájás pedig nem utal terhességre.
        Javaslom vegyen egy terhességi tesztet, és akkor kiderül, hiszen szexuális együttlét alatt az előváladékban is lehet hímivarsejt, amitől akár teherbe is lehet esni. Emellett javasolnék egy vizsgálatot is, függetlenül a teszt eredményétől, ahol megbeszélhetik, milyen lenne az Ön számára ideális fogamzásgátlás módja, hogy egy nem kívánt terhesség ellen hatékonyan védekezhessen.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-05 18:24:08; Megválaszolva: 2011. szeptember 01., 10:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: