• .-.-.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Olvastam a terhesség korai tüneteiről, viszont azt nem írták, hogy hány nap/hét után jelentkeznek ezek?! Mentruációm késik, de ez megszokott nálam valamennyire, viszont a tünetek közül csak ez igaz rám.. Kérem válaszoljon minél hamarabb! Köszönettel: Kovács Angéla

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség jelei témában

        Kedves Angéla!


        A menses kimaradása utáni időszakban lehet számítani egyéb tünetek megjelenésére is. Ha az Ön mensese mindig késik, akkor az is lehet, hogy nem 28 napos, hanem néhány nappal hosszabb, ez nem jelent késést. Ha felmerül a terhesség gyanúja, csináljon egy terhességi tesztet.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-05 12:57:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 01., 10:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: