• Terhes vagyok-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor úr/nő!

         

        Segítségét szeretném kérni.

        Fogamzásgátlót szedek, amivel eddig nem volt problémám, mindig rendben, időben mentek a dolgok (természetsen egy-két napos csuszások előfordultam)

        A mostani menzesezm késik egy ideje,(5-6 napja) vettem egy terhességi tesztet, ami negatv lett, majd ugyanaz a teszt másnep reggelre pozítiv lett?!

        Olvatam a használati utasítást, és azon azt jelezték hogy ilyen előfordulhat.

        Semmilyen jelét nem mutatja a tstem ami terhességre utalna, a szokásos mentruáció előtti jlek jeletkeztek: Fáj a hasam (görcsöl), ingerültebb vagyok, talán ennyi.

        Sem hányinger, sem fáradság....

        Mi a véleménye, csináljak még egy tesztet?

        Az igazság az, hogy nem lenne baj, ha babát várnék mert időben benne vagyok a családi hátér megoldott, de szeptemberben lenne az esküvőnk, és addig nem akartunk kicsi babát, bár ahogy mondják "ember tervez isten végez":)

        Meg attól is félek hogy így hogy szedem a fogamzásgátlót, és terhes lennék valami baja lenne a picurnak.

         

        Várom a válaszát!

        Köszönöm:Ilona

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Ilona!


        Vegyen még egy tesztet, és ellenőrizze az eredményt, hiszen lehet, hogy hibás volt a korábban végzett teszt. Ha egy héten belül nem jön meg a mensese, forduljon kezelőorvosához. A tabletta miatt nem kell aggódnia, a mai korszerű készítmények nem okoznak károsodást a babában.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-05 12:52:04; Megválaszolva: 2011. szeptember 01., 10:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: