• Lágyéksérv

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor nő/úr!

        30éves férfi vagyok,kb 1éve szeretnénk babát a feleségemmel,de nem sikerül,részéről semmi akadája.Azt szeretném megtudni,hogy részemről lehet e valami problémám abból,hogy kb 10éves koromban műtöttek lágyék sérvvel.

        Válaszát előlre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Kérdező!

        A lágyéksérv-műtét egy gyakori, rutin műtétnek számít, és nem jellemző, hogy sterilitást okozna. De más férfi eredetű ok is lehet a háttérben. A sikertelen próbálkozások okaként nemcsak a nők szerepelhetnek, hanem kb. 30 %-ban  a férfiak is, ezért egy andrológiai kivizsgálásra el kellene mennie. 1 év próbálkozás után, ha nem sikerül a teherbeesés indokolt a részletesebb kivizsgálás mindkét fél részéről. Mivel azt írja, hogy a feleségénél ez már megtörtént, a siker érdekében Önnek is meg kellene tennie. Minden jót kívánok hozzá!

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-05 09:48:18; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 09:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: