• Peteérés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        22 éves vagyok.az a problémám hogy peteéréskor nagyon görcsöl a hasam vagy pecsételek.szeretném megtudni hogy ez normális e,mert babát szeretnénk és még eddig nem sikerült.az orvos csak annyit mondott hogy peteérészavar,de nem tudom mit jelent ez.

        WEBBeteg szakértő válasza a peteérés témában

        Kedves Hölgyem!


        Vannak nők, akik jobban megérzik a peteérést, és ilyenkor közti vérzés is jelentkezhet, ez nem feltétlenül jelent kórosat. Ha hormonális probléma merül fel, akkor ciklusdiagnosztikát lehet végezni, a 3. és 21. napon hormonszinteket kell nézni. Emellett ellenőrizni lehet a folliculus érését UH-al is, hogy a peteérést igazolhassák.
        Nem tudom, mióta szeretnének babát, de ennél nagyobb kivizsgálásra csak egy év sikertelen próbálkozás után van ok, addig türelmesen lehet várni, hiszen a terhesség nem sikerül egyik hónapról a másikra, ez természetes.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-03 14:20:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 07:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: