• Kérdések

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Szeretném, ha megnézné a hőgörbémet, és elemezné, van-e peteérésem, mikor ajánlatos az együttléeket tervezni a párommal, hogy minél hamarabb baba legyen? Amikor lemegy a hőmérsékletem, vagy amikor felmegy, vagy a kettő között, vagy mikor, mert már a harmadik hónapot kezdtem vezetni, viszont szeptember óta próbálkozunk. Most fejeztem be a 2. premenst, az orvosom javaslatára 3 hónapot kell szednem. Kb. 2-3 hete próbálkozok a PG53-al, csak nem igazán értem, mondjuk félidőben még nem volt meg, de eddig csak mensesnél, vagy pecsételésnél mutatott páfrányosat. Kíváncsi leszek majd a mostani félidőmre. Vagy jó lenne, ha nem figyelnék semmire és kétnaponta együtt lennénk? Akkor mennyi az esélye? Nem görcsölök már, csak az első hónapokban görcsöltem, csak kicsit odafigyelek a dolgokra, biztosra mennék, mert már nagyon szeretnénk babát. Csak azt nem értem, hogy van ennyi véletlen gyermek.

        http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e2b85840b1c0c1fc0732bc2116e2fadf_081120_081221_1233446400_.png

        http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e2b85840b1c0c1fc0732bc2116e2fadf_081222_090122_1233446400_.png

        http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e2b85840b1c0c1fc0732bc2116e2fadf_090123_090201_1233446400_.png

        Köszönöm előre is a választ!

        Timi

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Kérdező!

        A görbék alapján a menses első napjától számítva a 14- a 21 napig terjedő időszakban van az ovulátioja ekkor két naponként érdemes. Minden esetre ha görcsösen akarja nem lesz.!!! A pszichés állapot is igen erősen befolyásolja a teherbe esését. És a férje rendben van ???  Ezernyi a kérdés.
        TÜRELEM

        Üdvözlettel: Dr. Csősz György


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-03 21:07:42; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 08:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó