• Babát szeretnénk

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Úr/Nő!Azzal a problémával szeretnék önhöz fordulni hogy 4 éve szeretnénk babát.Pátommal voltunk meddöségi vizsgálaton és mindent rendben találtak,majdnem.Nálam gyulladást találtak kaptunk mindketten 1-1 szem gyógyszert és el van felejtve.Nem tettek semilyen további vizsgálatot 6 hónapot kaptunk hogy sikerüljön a baba.De van még egy másik probléma is.A menzeszem korom fekete Ön szerint mi lehet ez.Kérem segitsen.

        WEBBeteg szakértő válasza a meddőség témában

        Kedves Hölgyem!


        Szükség lenne a részletesebb eredményekre, mert így nem tudok sem vizsgálatot, sem kezelést javasolni, hiszen nem tudom, mik történtek eddig. Egy alkalommal nem lehet kivizsgálni egy meddőséget, biztosan sok vizsgálat volt már. Kérem írjon részletesebben, a gyulladásról, és a tablettáról is, amit kapott, hogy tudjunk tanácsot adni.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-29 11:37:07; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 09:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó