• Terhesség, juttatások

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T Doktor Úr/Nő! Egyetemistaként várok gyermeket, bár férjnél vagyok. Bejelentett állásom nem volt eddig. Milyem juttatásokat kaphatok az államtól a terhességem okán? Mi az ami nem jár nekem, vagy pont amiatt jár mert még diák vagyok? Segítségüket előre is köszönöm! Tisztelettel: E.F.Zsófia

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Asszonyom!

        Nagyon sajnálom, de ezt nem tudom. Az egyetemen, illetve férje a munkahelyén a naprakész, hozzáértőktől kaphat pontos választ!

        Üdvözlettel: Dr. Bencsik András

         



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-28 10:16:32; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 11:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: