• Kisbaba!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/nő!

        Párommal kisbabát szeretnénk, és szeretném tutdni mi az amit megtehetünk életmód, és étkezés szempontjából annak érdekében hogy minél előbb sikerüljön. Milyen vitaminokat és terhesvitaminokat ajánlott szedni? Ha nem volam még rubeolás, létezik olyan védőoltás amivel ez megakadályozható, és ha igen, mikor kell azt beadatnom?Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Hölgyem!


        Ha Ön egészséges életmódot él (nem dohányzik, rendszeres életmódot folytat, stb.) akkor semmi extra dolgot sem kell csinálni. Ha vegyes táplálkozást folytat (nem vegetáriánus), akkor is igaz ugyanez. Az Elevit tbl. napi 1x tökéletesen elég a folsavpótláshoz. A rubeolára van védőoltás. Magyarországon 1991 óta kötelező az MMR részeként.


        Üdvözlettel: Dr. Vad Szilvia, szülész-nőgyógyász szakorvos


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-20 10:11:55; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 14:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: