• Terhesség és nemi élet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Kérdésem hogy 6,5 hetes terhesen lehet-e nemi életet élni? Nem-e teszek kárt a magzatban, illetven el lehet-e vetélni tőle, okozhat-e vérzést az együttlét? Másfél hete görcsölget a hasam és szinte egész nap úgy érzem mintha izomlázam lenne a hasamban. Előre is köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Szelni akaró!

        Én sohasem javaslom a szexmentességet a terhesség alatt. Akkor nem lehet szexelni, ha bármi gond van, akár vérzése van vagy alhasi görcsei. Szóval ha valami nincs rendben de ha rendben van nyugodtan lehet szexelni.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-16 22:13:08; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 11:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó