• Myomával vagy anélkül?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

        Az szeretném kérdezni hogy egy elhalt terhesség után (9 hetessen történ) mennyi az esély arra hogy a következő is elhaljon???Úgy hogy elötte soha nem volt ilyen gond??És még azt szeretném kérdezni hogy egy myoma műtét után (dió nagyságúak,2 db) mennyi időre lehet terhességet vállalni,ha egyálltalán lehetséges?És hogy történik a műtét,alulról vagy hasi műtét?És igaz az hogy ezek a myomák mindig jóindulatúak?Megtisztelő válaszát előre is köszönöm.

        Egy bizakodó édesanya

        WEBBeteg szakértő válasza a vetélés témában

        Kedves Kérdező!


        Egy elhalt terhesség után vállalt következő terhességben (főleg, ha korábban már szült), nincsen emelkedett kockázat arra nézve, hogy ez ismétlődjön. A myoma műtét mindig hasi úton történik, elhelyezkedéstől és nagyságtól függően lehet megoldani video endoscopos (laparoscopia), vagy hasmegnyitásos úton. 3-6 hónappal a műtét után már vállalható terhesség.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-15 21:32:08; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 10:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó