• Babát szeretnénk...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

        Három gyermekünk van, a legkisebb (20 hónapos) igen sokára, 14 hónapi próbálkozás után fogant meg. Szeretnénk még egy babát, korunkra való tekintettel (37 ill. 39 évesek leszünk) azonban minnél hamarabb. Mit tud javasolni, milyen módszerrel vagy segítséggel (pl. gyógyszerrel) eshetnék minnél hamarabb teherbe úgy, hogy a kicsi még naponta néhány alkalommal szopizik? (Előző kérdésemre azt a választ adta, hogy Ön nem javasolja szoptatás alatt a Clostilbegy-t szedését, tanácsát megfogadtam és nem kezdtem el annak szedését.) üdvözlettel: Nati

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Nati!

        Azt nem írta meg, hogy vajon mensese van-e már, de feltételezem, hogy még nincs. Amíg még van tejtermelés, addig nem valószínű, hogy van peteérése, és ezért nincs mensese sem. Amennyiben eldöntötte, hogy nem szoptat tovább, akkor meglehet próbálni a vizesruházást, vagy akár gyógyszeresen is el lehet apasztani a tejet, amihez orvosi vizsgálatra van szükség. Ha még szoptatni szeretne, akkor akkor várjon még türelmesen. Nem tudom, vajon előzőleg, miért nem sikerült hamarabb teherbe esni, de ha nem volt semmi ok a háttérben, lehet legközelebb már néhány hónap alatt is terhes lesz.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-14 14:30:11; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 08:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: