• kedves Doktor Ur/Nő

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Genetikai vizsgálatott szeretnék még mielött teherbe esek mert a bátyám szellemi fogyatékos!Mi a teendöm,hova fordulhatok segitségért,mi a feltétele egy ilyen vizsgálatnak,hogyan zajlik???Előre köszönöm a válaszát.Tisztelettel:Varga Hajnal

        WEBBeteg szakértő válasza a genetikai vizsgálat témában

        Kedves Hajnal!

        Szellemi fogyatékosságot nagyon sokféle betegség okozhat, aminek jó része nem öröklődő megbetegedés, így Önnek fontos lenne tudnia, mi áll a testvére betegségének hátterében, hiszen nem is biztos, hogy bármilyen öröklődő betegség van a háttérben. Ezért azt javasolnám, hogy amennyiben rendelkezésére áll a testvére egészségügyi dokumentációja, azzal keresse fel háziorvosát, és kérje a segítségét. Amennyiben szükség van rá, Ő tud segíteni, melyik területileg illetékes intézményt keresheti fel.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-13 15:45:37; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 07:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: