• Terhesség és menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Doktor Úr/Nő! Barátnőm öt hónapos terhes, és most tudta meg, mivel eddig minden hónapban szabályosan megjött a menzesze. Kérdésem, hogy ez hogy lehet? A menstruáció és a kisbaba ottléte nem kéne hogy kizárják egymást? Köszönettel: E.F.Zsófi

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Zsófi!

        Rém egyszerű. A terhesség gyanújelei közé tartozik, hogy valakinek nem jön meg a vérzése, de ha nem jön meg a vérzés, attól még nem 100%, hogy terhes és persze fordítva is, ha valaki terhes, lehet, hogy attól havonta fog menzeszelni. Persze a haspuffadásból, meg egyéb jelekből kellet volna következtetni, de mindegy. Szóval jobb a biztos védekezés.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-02 20:32:39; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 15:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: