• Kismama

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot kívánok,második gyermekemet várom 13 hetes terhes vagyok,minden rendben volt és van is az orvosom is megvan elégedve,de mégis olyan problémám van hogy félek,nem tudom miért nem szoktam ilyen lenni,szinte kébzelődök :jaj él még a baba?lehet valami baja?meg ilyen dolgokon agyalok pedig saját magamat is nyuktatom de olyan rossz,azt várom már hogy érezzem a picit akkor legalább fogom tudni hogy minden rendben van ha rugdos,mert most a mellfájás és a hányinger vigasztal mert gondolom akkor a babának kutya baja él és virul a pociba!Mégis mit tehetnék hogy ne aggodjal ennyire,orvoshoz nem mehetek minden nap hogy megnyuktasson!Ha volna valami gond akkor gondolom a szervezetem reagálna rá ugye?Nincs okom aggódni és mégis azt teszem,tudom hogy nem használok vele.Hát ha valaki tud erre megoldást örömmel várom!!!köszönöm viszlát-KLAUDIA

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Klaudia!

        Teljesen normális, ami van. Ugyanis a terhesség első trimeszeterében, első harmadában a terhesek szorongósak. Ez magának egy kicsit jobban jött ki, de nem baj. Meg kell nyugtatnia magát, hogy minden rendben lesz és akkor nem fog ennyire félni. Persze nem árt egy biztos társ is ebben. A második harmad lesz a legjobb korszak, aztán a harmadék rész szintén már lehet szorongással és egyéb problémákkal teli.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-09 21:30:06; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 10:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó