• Terhesség alatt megfázás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor/Nő/Úr!

        Azzal a problémával fordulok önhöz,hogy megvagyok fázva és kismama vagyok! 10 hetes! Vettem a gyógyszertárban homeopátiás Spigelon nevű gyógyszert! De nem mertem bevenni! Az a kérdésem hogy terhesség alatt is bizos hogy belehet venni? Úgy hogy 100% biztosra vehetem hogy a babámnak nem lesz baja tőle??? Eddig inhaláltam citromot ettem,gyümölcsöt,és teát ittam! Jobban lettem de nem 100%os a gyógyulásom! Nem is merek kimenni se igazán az utcára nem hogy beteg legyek! Mit tanácsolna?? Köszönöm a válaszát!!!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a megfázás témában

        Kedves Hölgyem!

        A homeopátiás szereket nem ismerem, így erről nyilatkozni nem tudok, de ami biztos, hogy a terhesség alatt 1-1 szem gyógyszertől nem lesz baja a babának. Ha lázas, bevehet egy lázcsillapítót is nyugodtan. Amennyiben a tünetei néhány nap múlva nem javulnak, javaslom háziorvosához is menjen el, aki ellenőrizheti, hogy nem-e bakteriális fertőzés, amit kezelni kell. A vírus pedig magától is meggyógyul. Ha fáradt, hát pihenjen, hiszen leghamarabb az ágynyugalomban töltött idő alatt gyógyul meg mindenki.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-16 21:08:47; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 07:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: