• Következö baba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2008.04.24én szültem császárral.volt preeklampsziám.a kérdésem h legközelebb mikor lehet már elgondolkozni a következö gyermek várásra és mennyi a valoszinüsége hogy az is császárral lesz?

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Császár utáni!

        Elvileg 70% körüli az esélye a császármetszésre. Annyit tudok mondani, hogy amennyiben eltelt a szüléstől számított egy év, és jó a vérnyomása és persze semmi panasza nincs és nem szoptat, akkor nugodtan próbálkozhatnak már az utódnemzésben. Boldog Karácsonyt!

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-26 16:41:38; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 12:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: