• Semicillin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!Jelenleg 5 hetes terhes vagyok,nőgyógyásznál még nem voltam,jövő hétre kaptam időpontot.Már írtam önnek egészséges baba címmel.Válaszát köszönöm.Most újra beteg vagyok,1hete fáj a torkom,a manduláim pirosak,duzzadtak.Tegnap óta náthás is vagyok,meg köhögök.Lázam nincs,nem is volt.A doktornő ma azt mondta még várjak pár napot,ha cak nem javul,akkor kezdjek el 3x2 semicillint szedni.Most csak homeopátiás bogyókat eszek.Nem tudom be merjem-e szedni.Nem ártok a babának,pont most kezdenek fejlődni a szervei,azt mondják ilyenkor a legérzékenyebb.De ez se normális,hogy folyton beteg vagyok,vagyis főként a mandulám gyulladt.Válaszát előre is köszööm.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kédező!

        Természetesen ártalmatlan a Semicillin, bizzon az orvosában, régen kipróbált, régóta használt terheseknek, szoptatósoknak adott gyógyszer.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-22 09:39:31; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 10:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: