• Újra

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/ Nő ! Nemrégiben írtam Önnek egy kérdést: Szeptemberben hagytam abba a fog.gátló szedését. Most az utóbbi 1-2 hónapban vettem észre magamon különböző változásokat: Megnőtt a hasam alsó része (a köldököm és a nemiszervem közötti rész), a mellbimbóm pl. meleg hatására annyira megduzzad, hogy ekkorának még sosem láttam, és a mellbimbóm körül dudorok tömkelege van, valamint a mellbimbóm közepe sötét színű, majdnem fekete. Ezek hormonális változások? Az abbahagyás óta az első mensim 42 napra érkezett, most a 37.napon vagyok és még nem jött meg. Lehet hogy abbahagytam a gyógyszert és ezzel teljesen megborítottam a hormonháztartásomat? Válaszát köszönöm! Ma reggel az első vizelettel csináltam egy tesztet és pozitiv lett! :) Nagyon boldog vagyok! Mikor menjek először orvoshoz? Köszönöm válaszát! Viki

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Viki!

        Nagyon örülök, hogy terhes, és boldog, gratulálok!
        Nem kell izgulnia, a változások, amiket észrevett magán a terhesség velejárói, teljesen természetes jelenségek. Lett egy pozitív terhességi tesztje, kérjen bátran időpontot szülész-nőgyógyásznál, hogy UH vizsgálattal ellenőrizhessék látható-e már a petezsák, és megállapítsák a terhesség korát. Javaslom kezdjen el szedni speciális terhesség alatt szedhető vitamint. Van olyan készítmény is, amiből több folsav hasznosul, így hatása még jobb, mint a többié.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-17 14:07:23; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 08:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: