• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő/ Úr! Múlt hónapban voltam nőgyógyásznál, aki megállapította hogy az egyik petefészkem tele van cisztával, de a másikban van egy érett tüsző. Nov. 29-én ezt megrepesztette, choragon injekcióval( egybe kaptam meg 3 ampullát). Nekem mióta nem szedem a fogamzásgátlót, mindig 26 napra jött meg a menstruációm. A kárdésem az lenne, hogy ebben a hónapban 26 napra 11-én kellett volna megjönnie, a szuritól lehetséges, hogy 28 napra jön meg? vagy ha nem akkor mikor csináljak tesztet, hiszen annak örülnék ha baba lenne. Igaz egy minimális barnás folyásom néha van,ha elmegyek wc-re, de mestruáció nincs. Előre is köszönöm a segítségét! Szép hétvégét kívánok!

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés témában

        Kedves Kérdező!

        Önmagában az injekció és a tüszőrepedés nem befolyásolja általában a ciklust- de türelemmel legyen. 35. napon csináljon csak reggeli 1. vizeletből tesztet.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-15 22:08:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 13:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: