• Egészséges baba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő!Próbálom érthetően megfogalmazni a kérdésem!Ma pozitív lett a terhességi tesztem,aminek nagyon örülök,de nagyon aggódom is.Csak 24 napos a ciklusom,így tudom hamar van peteérésem,a 6dik és 8-dik napon voltunk együtt.Ezután tüszös mandula gyulladásom lett,amit helyi bioparox sprayval,septoforttal,és sok c-vitaminnal sikerült kigyógyítani,ezután kiütések jöttek ki a tenyeremen,amik közepe másnapra apró hólyagos lett.A kiütések az aktus után 5 nappal jelentek meg.és 3nap alatt el is múltak.Később már nem voltunk együtt így a baba biztosan akkor"készült".Nagyon aggódom,hogy baja lett a babának,mert a herpes vírus is felmerült,mivel az hólyagos.A tüszös mandula,és valamilyen vírus így egymás után nem okozhat valami fejlődési rendellenességet?Úgy tudom,ilyenkor még be sem ágyazódott a baba,így nem jut át a fertőzés.Kérem nyugtasson meg.Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a herpeszvírus, terhesség témában

        Kedves Kérdező!

        Lehet gyógyszerallergia, lehet pl. Herpes - terheseknél előfordul néha, ez sajnos nem öröm, és genetikai tanácsadáshoz kell fordulni. Herpes virusra  kell vérvételes vizsgálat. Általában ilyenkor vagy vetélés, vagy semmi hatás nincs.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor  



         
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-15 21:50:42; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 13:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: