• Mennyi az esélye, hogy nem vagyok terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        5 hónapja hagytam abba a fog gátlót mert babát szeretnénk 20-án kelett volna megjönnie de mind a mai napig nem jött meg a menstruációm? Még nem teszteltem csak az éredekelne hogy milyen gyakran fordul elő az hogy a mensi ilyen sokat késik és nem a baba miatt? A stressz mennyire befolyásolj ezt a dolgot?

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció kimaradása témában

        Kedves Kérdező!

        Erre nincsenek statisztikák. Természetesen gyakran előfordul, hogy valakinek késik a menzesze akár stressz, hormonális változás, egyéb gyulladás, esetenként hízás vagy fogyás miatt. Hogy biztosabbat tudjon, vegyen egy terhességi tesztet. Ha valóban terhesség miatt késik a menzesze a teszt már ki fogja mutatni (a legbiztosabban reggeli első vizeletből).

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-26 16:50:08; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 13:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: