• Terhesség, prolaktin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! A problémám a következő: Túl egy sikertelen terhességen megállapították h magas a prolaktin szintem, 762 lett. 7 hetes terhes vagyok, dobog a baba szíve, a "szimpla" nőgyógyász szerint gyógyszert kell rá szednem a 16. hétig, a nőgyógyász-endokrinológus véleménye az h nem kell vele foglalkozni. Mindig szabályosak voltak a ciklusaim, volt peteérésem is. Nem tudom mit tegyek, mert persze a legjobbat akarom a babának, és ártani semmiképp nem szeretnék. Viszont ha az előző vetélés emiatt történt, jobb megelőzni a bajt. Önnek mi a véleménye? Keressek fel egy harmadik orvost? Tiszetlettel: Zsuzsa

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Zsuzsa!

        Véleményem szerint sem szükséges egyéb gyógyszeres kúra a fent leírt esetben. A magas prolaktin szint is megkérdőjelezendő, hiszen az terhességet kizáró ok lenne.

         Tisztelettel:

        Dr Csősz György nőgyógyász


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-05-16 21:48:06; Megválaszolva: 2011. július 28., 16:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: