• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr-nő! 46 éves vagyok.Együtt voltam a barátommal és nem védekeztünk.Már régóta elégtelen tüszőérést állapítottak meg nálam,ezért bízom benne nem lehetek terhes. Ön szerint mekkora esélye van a teherbeesésnek?

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!

        Esélyt nem tudok mondani, csak annyit, hogy vagy terhes lesz, vagy nem. Nem tudom, milyen gyakran van tüszőérése, vagy azt, hogy van-e egyáltalán. Azt sem említette, vannak-e még rendszeres mensesei, illetve, hogy mikor volt az együttlét, így sajnos nem tudok javasolni időpontot sem, mikor lenne érdemes terhességi tesztet végezni.
        Azt viszont mindenképpen javaslom, hogy a nem kívánt terhesség ellen védekezzen, emiatt forduljon szakorvoshoz, hogy az Önnek megfelelő módszert kiválaszthassák.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-25 18:15:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 14:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: