• Méhlepény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 12hetes terhes vagyok. Az ultrahangon megállapították, hogy a méhlepény a mellső falon kissé mélyebben tapad. Sajnos ehhez az információhoz nem füztek semmi egyebet. Ilyen esetben mire kell figyelnem, vigyáznom? Illetve célszerű lenne-e abbahagynom a munkámat? 8óra irodai munka, viszont naponta 80km-t utazok összesen. Válaszát elöre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a méhlepény témában

        Kedves Hölgyem!

        A mélyen tapadó lepény nem kell, hogy problémát okozzon. Ha nincs vérzés, pecsételés, akkor nem kell izgulnia, a terhesség folyamán a lepény helyzete változik, és remélhetőleg nem fog problémát okozni.
        Amennyiben panaszai vannak, a pihenés, kímélet fontossá válhat, akkor érdemes otthon maradnia.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-21 10:26:55; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 10:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: