• Lehetséges terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő! Már két hete késik a menstruációm és nem tudom hogy mi okozhatja ezt! Csináltam terhességi tesztet,többet is,de negatívak lettek! Különösebb jelei nincsenek,annyi hogy az étvágyam megnőtt és elég sokat görcsöl a hasam,de a vérzés nem jön meg! Van már két fiam(2,5 éves és 11 hónaposak,de velük a teszt kimutatta)...utoljára október 6.ától 10.ig volt meg a vérzésem és abban is biztos vagyok,hogy október 12.én voltunk együtt úgy a párommal,hogy nem védekeztünk!Lehet hogy korán csináltam terhességi tesztet?Mi lehet az oka hogy nem jön meg a vérzés?Ha van is baba akkor nemtudom hogy érdemes e megtartani? Válaszát előre is megköszönve,Kriszti

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Tisztelt Kérdező!

        Legalább két hét menseskimaradás kell a jó diagnózishoz. Akkor kell elmenni egy esetleges terhességi teszt után az orvoshoz.

         Dr. Csősz György nőgyógyász


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-18 22:14:10; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 07:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó